Prieteni, ei sunt oamenii care au făcut vie, activă și atât de frumoasă prima ediție a Maratonului #ZeroFoodwaste. Au făcut acest parcurs absolut voluntar, având diferite roluri sociale și motivații pentru implicare. Suntem onorați să avem astfel de Ambasadori ai demersului de prevenire a risipei în Moldova, Vă mulțumim: Bunescu Tatiana, Veaceslav Ioniță, Nadia Darie, Steluța Andreeva, Victoria Ursu, Natalia Munteanu, Elena Donici, Vica Diavor, Natalia Bzovaia, Natalia Levițchi, Doinița Cerchina, Mariana Percic, Anna Ceban.

Bunescu Tatiana este printre primii ambasadori ce a dat curs invitației de a susține proiectul „𝗭𝗲𝗿𝗼 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗪𝗮𝘀𝘁𝗲”:

𝘋𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪𝘵𝘢̆ 𝘤𝘰𝘯𝘴̦𝘵𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘻𝘢̆𝘳𝘪𝘪 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢̆𝘳𝘦𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘢𝘯𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘢 𝘯𝘦𝘤𝘦𝘴𝘪𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪𝘪 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢̆𝘳𝘪𝘪 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘪𝘪 𝗭𝗲𝗿𝗼 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗪𝗮𝘀𝘁𝗲 𝘵𝘪𝘯𝘥 𝘴𝘢̆ 𝘤𝘳𝘦𝘥 𝘤𝘢̆ 𝘯𝘶 𝘷𝘰𝘮 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘷𝘦𝘢 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘷𝘶𝘭𝘯𝘦𝘳𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪, 𝘧𝘭𝘢̆𝘮𝘢̂𝘯𝘻𝘪, 𝘥𝘢𝘳 𝘴̦𝘪 𝘰 𝘦𝘤𝘰𝘯𝘰𝘮𝘪𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘪𝘥𝘦𝘳𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢̆ 𝘪̂𝘯 𝘣𝘶𝘨𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦𝘪.

𝘚𝘶𝘯𝘵𝘦𝘮 𝘰 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦 𝘰𝘣𝘪𝘴̦𝘯𝘶𝘪𝘵𝘢̆, 𝘥𝘪𝘯 4 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪, 𝘶𝘯𝘥𝘦 𝘦𝘶 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘤𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘨𝘢̆𝘵𝘦𝘴̦𝘵𝘦. 𝘖 𝘴𝘢̆ 𝘳𝘦𝘤𝘶𝘯𝘰𝘴𝘤, 𝘯𝘶 𝘰 𝘧𝘢𝘤 𝘻𝘪𝘭𝘯𝘪𝘤.

𝘋𝘦 𝘰𝘣𝘪𝘤𝘦𝘪, 𝘪̂𝘯 𝘸𝘦𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥 𝘨𝘢̆𝘵𝘦𝘴𝘤 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘴̦𝘪 𝘱𝘶𝘯 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘨𝘢𝘵𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘨𝘢̆𝘵𝘪𝘵𝘦 𝘭𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘨𝘦𝘭𝘢𝘵, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘤𝘢 𝘪̂𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘱𝘶𝘭 𝘴𝘢̆𝘱𝘵𝘢̆𝘮𝘢̂𝘯𝘪𝘪, 𝘤𝘢̂𝘯𝘥 𝘷𝘦𝘯𝘪𝘮 𝘢𝘤𝘢𝘴𝘢̆ 𝘴𝘢̆ 𝘳𝘦𝘶𝘴̦𝘪𝘮 𝘴𝘢̆ 𝘤𝘪𝘯𝘢̆𝘮 𝘱𝘢̂𝘯𝘢̆ 𝘭𝘢 𝘰𝘳𝘦𝘭𝘦 18.30-19.00. 𝘐𝘢𝘵𝘢̆ 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘮𝘦𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘰𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘴𝘢̆ 𝘳𝘦𝘶𝘴̦𝘦𝘴𝘤 𝘴𝘢̆ 𝘢𝘮 𝘱𝘦 𝘮𝘢𝘴𝘢̆ 𝘣𝘶𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘨𝘢̆𝘵𝘪𝘵𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭, 𝘴𝘢̆ 𝘯𝘶 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘪𝘮 𝘴̦𝘪 𝘴𝘢̆ 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵𝘢̆𝘮 𝘰𝘳𝘢 𝘤𝘪𝘯𝘦𝘪.

Veaceslav Ioniță expert economic, sprijină prin implicare Maratonul #Zerofoodwaste.

„𝘈𝘮 𝘰 𝘱𝘢𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭𝘢̆ 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘨𝘳𝘢̆𝘥𝘪𝘯𝘢̆𝘳𝘪𝘵 𝘴̦𝘪 𝘤𝘳𝘦𝘴̦𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘪̂𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘢𝘭 𝘢 𝘱𝘰𝘮𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘦𝘹𝘰𝘵𝘪𝘤𝘪. 𝘈𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢̆ 𝘱𝘢𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘮𝘪-𝘢 𝘢𝘭𝘵𝘰𝘪𝘵 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘢𝘳𝘮𝘰𝘯𝘪𝘢 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘪𝘪. 𝘐̂𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘧𝘪𝘳𝘦𝘴𝘤 𝘢𝘮 𝘢𝘫𝘶𝘯𝘴 𝘴𝘢̆ 𝘮𝘢̆ 𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘨𝘳𝘪𝘫𝘶𝘭𝘪𝘶 𝘤𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘴𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦, 𝘪̂𝘯𝘵̦𝘦𝘭𝘦𝘨𝘢̂𝘯𝘥 𝘤𝘢̂𝘵𝘢̆ 𝘮𝘶𝘯𝘤𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘥𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘵̦𝘪𝘦 𝘴𝘦 𝘢𝘴𝘤𝘶𝘯𝘥𝘦 𝘪̂𝘯 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘨𝘳𝘢𝘮 𝘥𝘦 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦. 𝘗𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘪𝘱 𝘪̂𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘥𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘨𝘳𝘪𝘫𝘢̆ 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪.”

Nadia Darie e alături de noi de la începuturile Băncii. Jurnalistă și mama lui Ionuț și Matei, la Maraton comunică despre experiențele ei creative de prevenire a risipei de alimente:

„𝘐̂𝘯 𝘭𝘶𝘮𝘦𝘢 𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘴𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘢̆ 𝘱𝘳𝘦𝘢 𝘮𝘶𝘭𝘵, 𝘦𝘹𝘪𝘴𝘵𝘢̆ 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘪𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘶 𝘢𝘶 𝘤𝘦 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢 𝘴̦𝘪, 𝘥𝘦 𝘤𝘦𝘢𝘭𝘢𝘭𝘵𝘢̆ 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦, 𝘱𝘭𝘢𝘯𝘦𝘵𝘢 𝘢𝘣𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘳𝘦𝘶𝘴̦𝘦𝘴̦𝘵𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘯𝘦 𝘢𝘤𝘰𝘱𝘦𝘳𝘦 𝘨𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦. 𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘥𝘪𝘮𝘪𝘯𝘶𝘢 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘢 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘢̆ 𝘢𝘷𝘦𝘮 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 𝘥𝘰𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘯𝘵̦ă 𝘴̦𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘦𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯𝘵̦𝘢̆. 𝘋𝘢𝘤𝘢̆ 𝘮𝘢̆𝘤𝘢𝘳 𝘰 𝘮𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘷𝘢 𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘵𝘦𝘯𝘵 𝘤𝘢̂𝘵, 𝘤𝘦 𝘴̦𝘪 𝘤𝘶𝘮 𝘤𝘶𝘮𝘱𝘢̆𝘳𝘢̆, 𝘨𝘢̆𝘵𝘦𝘴̦𝘵𝘦, 𝘢𝘳𝘶𝘯𝘤𝘢̆ 𝘪̂𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘤𝘢̆𝘳𝘪𝘪 𝘮𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 #𝘻𝘦𝘳𝘰𝘧𝘰𝘰𝘥𝘸𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘪𝘥𝘦𝘳𝘢 𝘤𝘢̆ 𝘮𝘪-𝘢𝘮 𝘪̂𝘯𝘥𝘦𝘱𝘭𝘪𝘯𝘪𝘵 𝘮𝘪𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢.”

Steluța Andrei este membru fondator al Băncii de Alimente, implicată mult în sprijinul oamenilor afectați de sărăcie și foame prin proiecte sociale.

„𝘌 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢̆𝘮 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘪 𝘻𝘦𝘳𝘰 𝘧𝘰𝘰𝘥 𝘸𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪 𝘪̂𝘯𝘤𝘦𝘱 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘪. 𝘊𝘶 𝘱𝘢𝘴̦𝘪 𝘮𝘪𝘤𝘪, 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘧𝘢𝘤𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘭𝘢̆𝘴𝘢 𝘰 𝘶𝘳𝘮𝘢̆ 𝘧𝘳𝘶𝘮𝘰𝘢𝘴𝘢̆ 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘳𝘢𝘵̦𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘷𝘪𝘯. 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘦𝘭𝘦 𝘶𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘯𝘶 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘯𝘦𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘪𝘢𝘳 𝘯𝘰𝘪 𝘤𝘢 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘻𝘪 𝘯𝘶 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘥𝘰𝘢𝘳 𝘴𝘢̆ 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘢̆𝘮 𝘧𝘢̆𝘳𝘢̆ 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘢̆ 𝘵𝘰𝘵 𝘤𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘪𝘮, 𝘦 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘥𝘢̆𝘮 𝘪̂𝘯𝘢𝘱𝘰𝘪 𝘣𝘶𝘯𝘢̆𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘍𝘢𝘱𝘵𝘦 𝘉𝘶𝘯𝘦!”

𝘊𝘦𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘰𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘪̂𝘯 𝘥𝘪𝘮𝘪𝘯𝘶𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘢𝘤𝘢𝘴𝘢̆ 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘤𝘰𝘯𝘴̦𝘵𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘻𝘢̆𝘮 𝘤𝘢̆ 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘶 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘰𝘴𝘦𝘣𝘪𝘵 𝘥𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵. 𝘛𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘰𝘳𝘯𝘦𝘴̦𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘵̦𝘪𝘦! 𝘖 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘵̦𝘪𝘦 𝘣𝘶𝘯𝘢̆, 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘵𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘦𝘤𝘷𝘦𝘯𝘵𝘦 – 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪.

Victoria Ursu este dietician clinic și sprijină prin implicare, cu experiențe zilnice, Maratonul #ZeroFoodWaste.

„𝘊𝘦𝘢 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘰𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘮𝘪𝘯𝘦 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘢 𝘨𝘢̆𝘵𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘢𝘴𝘱𝘢̆𝘵 𝘪̂𝘯 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘻𝘪, 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢̂𝘯𝘥 𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘧𝘳𝘪𝘨𝘪𝘥𝘦𝘳 𝘴̦𝘪 𝘤𝘢̆𝘮𝘢𝘳𝘢̆. 𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘪𝘥𝘦𝘦𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘮𝘢𝘳𝘢𝘵𝘰𝘯 𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘮𝘦𝘴𝘦𝘳𝘪𝘢 𝘮𝘦𝘢, 𝘢𝘮 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘱𝘵𝘢𝘵 𝘴𝘢̆ 𝘮𝘢̆ 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘪𝘤. 𝘊𝘳𝘦𝘥 𝘪̂𝘯 𝘦𝘥𝘶𝘤𝘢𝘵̦𝘪𝘢 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘢̆, 𝘪̂𝘯 𝘤𝘢𝘱𝘢𝘤𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘰𝘮𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘥𝘦 𝘢-𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘮𝘣𝘶𝘯𝘢̆𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘶 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘦𝘭𝘦 𝘭𝘶𝘪 𝘴̦𝘪 𝘢 𝘪̂𝘯𝘵𝘳𝘦𝘨𝘪𝘪 𝘗𝘭𝘢𝘯𝘦𝘵𝘦.”

Natalia Munteanu este jurnalistă, preocupată de subiectele de mediu și sustenabilitate. A realizat mai multe materiale despre activitatea Băncii, iar de această dată e parte din echipa noastră de maratoniști #Zerofoodwaste:

„𝘋𝘦 𝘤𝘦 𝘦 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢̆𝘮 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘪 𝘻𝘦𝘳𝘰 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘢̆ 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘢̆? 𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆, 𝘦𝘷𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘪̂𝘯𝘴𝘦𝘢𝘮𝘯𝘢̆ 𝘨𝘳𝘪𝘫𝘢̆ 𝘧𝘢𝘵̦𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶: 𝘱𝘦𝘳𝘤𝘦𝘱𝘦𝘮 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢 𝘱𝘦 𝘤𝘦𝘷𝘢 𝘷𝘢𝘭𝘰𝘳𝘰𝘴 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘶 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘢𝘳𝘶𝘯𝘤𝘢𝘵.

𝘈𝘴̦𝘢 𝘦𝘤𝘰𝘯𝘰𝘮𝘪𝘴𝘪𝘮 𝘣𝘢𝘯𝘪 𝘴̦𝘪 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘦, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘳𝘢 𝘯𝘶-𝘪 𝘴𝘢𝘤 𝘧𝘢̆𝘳𝘢̆ 𝘧𝘶𝘯𝘥. 𝘐̂𝘯𝘷𝘢̆𝘵̦𝘢̆𝘮 𝘴𝘢̆ 𝘯𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘢̆𝘮 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘪𝘯𝘦, 𝘪̂𝘯𝘷𝘢̆𝘵̦𝘢̆𝘮 𝘴𝘢̆ 𝘧𝘪𝘮 𝘱𝘳𝘦𝘻𝘦𝘯𝘵̦𝘪, 𝘢𝘴𝘤𝘶𝘭𝘵𝘢̂𝘯𝘥 𝘴𝘦𝘮𝘯𝘢𝘭𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘴𝘢𝘵̦𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘮𝘪𝘴𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘱𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶.”

Elena Donici este trainer și coordonează proiecte de dezvoltare a talentelor în organizații, participă la maratoane de alergări:

„𝘊𝘳𝘦𝘥 𝘤𝘢̆ 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘱𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘪̂𝘯𝘷𝘢̆𝘵̦𝘢 𝘴𝘢̆ 𝘢𝘪𝘣𝘢̆ 𝘶𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘴̦𝘵𝘪𝘪𝘯𝘤𝘪𝘰𝘴 𝘧𝘢𝘵̦𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦. 𝘐̂𝘯𝘷𝘢̆𝘵̦𝘢̆𝘮 𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘤𝘪, 𝘥𝘢𝘳 𝘤𝘢̂𝘯𝘥 𝘢𝘫𝘶𝘯𝘨𝘦𝘮 𝘭𝘢 𝘮𝘢𝘵𝘶𝘳𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘶𝘪𝘵𝘢̆𝘮 𝘶𝘯𝘦𝘭𝘦 𝘱𝘳𝘢𝘤𝘵𝘪𝘤𝘪 𝘴𝘪𝘮𝘱𝘭𝘦. 𝘔-𝘢𝘮 𝘢𝘭𝘢̆𝘵𝘶𝘳𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘳𝘢𝘵𝘰𝘯𝘶𝘭𝘶𝘪 #𝘻𝘦𝘳𝘰𝘸𝘢𝘴𝘵𝘦𝘧𝘰𝘰𝘥 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘥𝘦 #𝘉𝘢𝘯𝘤𝘢𝘥𝘦𝘈𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘤𝘢 𝘴𝘢̆ 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘮𝘪𝘵 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘦𝘴𝘢𝘫 𝘴̦𝘪 𝘱𝘳𝘪𝘦𝘵𝘦𝘯𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘮𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘱𝘦 𝘰𝘯𝘭𝘪𝘯𝘦, 𝘪̂𝘯 𝘴𝘱𝘦𝘳𝘢𝘯𝘵̦𝘢 𝘤𝘢̆ 𝘷𝘰𝘮 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪 𝘪̂𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯𝘢̆ 𝘭𝘢 𝘳𝘦𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦.”

Vica Diavor era aproape de subiectul #Zerofoodwaste și în afara maratonului, de asta a acceptat imediat invitația noastră:

„𝘈𝘮 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘴 𝘴𝘢̆ 𝘮𝘢̆ 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘪𝘤 𝘥𝘪𝘯 𝘮𝘰𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘦𝘵𝘪𝘤𝘦. 𝘔𝘪 𝘴𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘨𝘳𝘦𝘴̦𝘪𝘵 𝘤𝘢̆ 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘷𝘢 𝘪̂𝘯 𝘭𝘶𝘮𝘦 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘴̦𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘭𝘦𝘴 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘪𝘪 𝘴𝘢̆ 𝘮𝘰𝘢𝘳𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘮𝘦, 𝘪̂𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘱 𝘤𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘢𝘳𝘶𝘯𝘤𝘢̆𝘮 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘢 𝘨𝘶𝘯𝘰𝘪. 𝘋𝘦 𝘮𝘪𝘤𝘢̆ 𝘢𝘮 𝘧𝘰𝘴𝘵 𝘤𝘳𝘦𝘴𝘤𝘶𝘵𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘦𝘥𝘶𝘤𝘢𝘵𝘢̆ 𝘴𝘢̆ 𝘯𝘶 𝘢𝘳𝘶𝘯𝘤 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘭𝘦, 𝘴𝘢̆ 𝘭𝘦 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘻 𝘤𝘰𝘳𝘦𝘤𝘵 𝘴̦𝘪 𝘳𝘢𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭.
𝘈𝘻𝘪 𝘪̂𝘯 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘢 𝘮𝘦𝘢 𝘪̂𝘯𝘤𝘦𝘳𝘤𝘢̆𝘮 𝘴𝘢̆ 𝘳𝘦𝘥𝘶𝘤𝘦𝘮 𝘭𝘢 𝘮𝘢𝘹𝘪𝘮 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘢 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘢̆, 𝘶𝘯𝘦𝘰𝘳𝘪 𝘯𝘦 𝘳𝘦𝘶𝘴̦𝘦𝘴̦𝘵𝘦 𝘢𝘭𝘵𝘦𝘰𝘳𝘪 𝘯𝘶, 𝘴̦𝘪 𝘢𝘵𝘶𝘯𝘤𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘰𝘴𝘵𝘢̆𝘮 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦, 𝘪̂𝘯 𝘢𝘱𝘢𝘳𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘤𝘶 𝘵𝘢̆𝘳𝘢̂𝘵̦𝘦 𝘣𝘰𝘬𝘢𝘴𝘩𝘪.

50% 𝘥𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘴̦𝘦𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘴̦𝘪 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘻𝘪𝘯𝘵𝘢̆ 𝘰 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘢𝘶𝘳, 𝘱𝘰𝘵 𝘧𝘪 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘦 𝘪̂𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘦𝘭 𝘪̂𝘯 𝘊𝘖𝘔𝘗𝘖𝘚𝘛- 𝘶𝘯 𝘪̂𝘯𝘨𝘳𝘢̆𝘴̦𝘢̆𝘮𝘢̂𝘯𝘵 𝘷𝘢𝘭𝘰𝘳𝘰𝘴 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘴𝘰𝘭.”

Un profesor e un mare influencer pentru generațiile de copii pe care le educă și instruiește: Natalia Bzovaia, mamă și profesoară la liceul Waldorf:

„𝘈𝘮 𝘢𝘭𝘦𝘴 𝘴𝘢̆ 𝘮𝘢̆ 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘪𝘤 𝘪̂𝘯 𝘔𝘢𝘳𝘢𝘵𝘰𝘯 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘪̂𝘮𝘪 𝘥𝘦𝘻𝘷𝘰𝘭𝘵𝘢 𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘴̦𝘵𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘦𝘷𝘪𝘵𝘢 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘢̆ 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘢̆ 𝘢𝘤𝘢𝘴𝘢̆. 𝘈𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘢𝘴̦ 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘢 𝘧𝘪 𝘦𝘹𝘦𝘮𝘱𝘭𝘶 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘦𝘭𝘦𝘷𝘪𝘪 𝘮𝘦𝘪 𝘴̦𝘪 𝘢𝘮 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘢 𝘢𝘥𝘶𝘤𝘦 𝘤𝘶 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘨𝘪𝘪 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪 𝘪̂𝘯 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘵𝘶𝘵̦𝘪𝘦, 𝘥𝘦𝘰𝘢𝘳𝘦𝘤𝘦 𝘻𝘪𝘭𝘯𝘪𝘤 𝘶𝘳𝘮𝘢̆𝘳𝘪𝘮 𝘤𝘶𝘮 𝘴𝘦 𝘢𝘳𝘶𝘯𝘤𝘢̆ 𝘻𝘦𝘤𝘪 𝘥𝘦 𝘬𝘨 𝘥𝘦 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘨𝘢̆𝘵𝘪𝘵𝘢̆ 𝘥𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘶𝘻𝘢 𝘶𝘯𝘰𝘳 𝘰𝘣𝘪𝘤𝘦𝘪𝘶𝘳𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘴𝘢𝘶 𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘮𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘪𝘮𝘱𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵.”

Natalia Levițchi e manager Proiecte IT și Driverul Mămica Alăptează, mamă, organizator de evenimente. Printre primii a spus Da!:

„𝘈𝘮 𝘢𝘧𝘭𝘢𝘵 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘪 𝘥𝘦 #𝘻𝘦𝘳𝘰𝘧𝘰𝘰𝘥𝘸𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘱𝘳𝘪𝘦𝘵𝘦𝘯𝘪, 𝘢𝘭𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘭𝘦-𝘢𝘮 𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘵 𝘪̂𝘯 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦, 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘢𝘮 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘴 𝘴𝘢̆ 𝘭𝘦 𝘪̂𝘮𝘱𝘢𝘳𝘵 𝘤𝘶 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘢̆ 𝘭𝘶𝘮𝘦𝘢. 𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘮𝘶𝘭𝘵̦𝘪 𝘯𝘶 𝘢𝘵𝘳𝘢𝘨 𝘢𝘵𝘦𝘯𝘵̦𝘪𝘦 𝘴𝘶𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘥𝘦𝘰𝘢𝘳𝘦𝘤𝘦 𝘯𝘪𝘤𝘪 𝘯𝘶 𝘢𝘶 𝘴𝘵𝘢𝘵 𝘴𝘢̆ 𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘦𝘻𝘦 𝘤𝘢̂𝘵𝘢̆ 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘫𝘶𝘯𝘨𝘦 𝘭𝘢 𝘭𝘢𝘥𝘢 𝘥𝘦 𝘨𝘶𝘯𝘰𝘪 – 𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘤𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘭𝘶𝘦𝘯𝘵̦𝘦𝘢𝘻𝘢̆ 𝘯𝘦𝘨𝘢𝘵𝘪𝘷 𝘦𝘤𝘰𝘭𝘰𝘨𝘪𝘦, 𝘱𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘵𝘢̆ 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘰 𝘨𝘳𝘰𝘢𝘻𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘶𝘧𝘦𝘳𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘮𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘤𝘭𝘪𝘮𝘢𝘵𝘪𝘤𝘦 𝘢𝘧𝘦𝘤𝘵𝘦𝘢𝘻𝘢̆ 𝘯𝘦𝘨𝘢𝘵𝘪𝘷 𝘢𝘨𝘳𝘪𝘤𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘢 𝘭𝘰𝘳.

𝘌 𝘶𝘯 𝘤𝘦𝘳𝘤 𝘷𝘪𝘤𝘪𝘰𝘴. 𝘚̦𝘪 𝘥𝘦𝘱𝘶𝘯𝘢̂𝘯𝘥 𝘦𝘧𝘰𝘳𝘵 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷 𝘴̦𝘪 𝘤𝘢𝘭𝘤𝘶𝘭𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘮 𝘳𝘦𝘶𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯𝘢̆ 𝘴𝘢̆ 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪𝘮, 𝘥𝘢𝘤𝘢̆ 𝘯𝘶 𝘭𝘢 𝘴𝘵𝘰𝘱𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘭𝘶𝘪, 𝘤𝘦𝘭 𝘱𝘶𝘵̦𝘪𝘯 𝘭𝘢 𝘪̂𝘯𝘤𝘦𝘵𝘪𝘯𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘥𝘦𝘨𝘳𝘢𝘥𝘢̆𝘳𝘪𝘪 𝘦𝘤𝘰𝘭𝘰𝘨𝘪𝘤𝘦.”

Moderatoare de evenimente și mamă a 3 pici, Doina Gogu s-a alăturat la Maraton, mărturisind că e preocupată demult de acest subiect:

𝘔𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘭𝘢 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘢 𝘦𝘹𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯𝘵̦𝘦𝘪, 𝘪𝘢𝘳 𝘯𝘰𝘪, 𝘤𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘷𝘦𝘮 𝘧𝘳𝘪𝘨𝘪𝘥𝘦𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘱𝘭𝘪𝘯𝘦 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘧𝘪, 𝘤𝘶 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵̦𝘢̆, 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘵𝘦𝘯𝘵̦𝘪 𝘴̧𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘳𝘦𝘴𝘱𝘰𝘯𝘴𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪 𝘧𝘢𝘵̦𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘤𝘦 𝘤𝘶𝘮𝘱𝘢̆𝘳𝘢̆𝘮, 𝘱𝘳𝘦𝘨𝘢̆𝘵𝘪𝘮 𝘴̧𝘪 𝘮𝘢̂𝘯𝘤𝘢̆𝘮.

𝘋𝘦 𝘤𝘢̂𝘵̦𝘪𝘷𝘢 𝘢𝘯𝘪 𝘣𝘶𝘯𝘪, 𝘱𝘦 𝘮𝘪𝘯𝘦 𝘴̧𝘪 𝘱𝘦 𝘴𝘰𝘵̦𝘶𝘭 𝘮𝘦𝘶 𝘯𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘰𝘤𝘶𝘱𝘢̆ 𝘦𝘯𝘰𝘳𝘮 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘴𝘶𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘴̧𝘪 𝘻𝘪𝘭𝘯𝘪𝘤 𝘧𝘢̆𝘤𝘦𝘢𝘮 𝘤𝘢̂𝘵𝘦 𝘰 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘳 𝘥𝘪𝘮𝘪𝘯𝘶𝘢 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘢 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦. 𝘐𝘢𝘵𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘤𝘦 𝘢𝘵𝘶𝘯𝘤𝘪 𝘤𝘢̂𝘯𝘥 𝘢𝘮 𝘢𝘧𝘭𝘢𝘵 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘢𝘮 𝘻𝘪𝘴 𝘋𝘈 𝘧𝘢̆𝘳𝘢̆ 𝘦𝘻𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦. 𝘋𝘰𝘢𝘳 𝘢𝘴̧𝘢 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘧𝘪 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘳𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘶𝘯𝘰𝘳 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘪 𝘥𝘦𝘮𝘯𝘦 𝘴𝘢̆ 𝘧𝘪𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘮𝘪𝘴𝘦 𝘤𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘫𝘶𝘳, 𝘥𝘢𝘳 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘭𝘦𝘴, 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘯𝘰𝘴̧𝘵𝘳𝘪. 𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘦𝘴𝘦𝘯𝘵̦𝘪𝘢𝘭 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢𝘻𝘪, 𝘥𝘢𝘳 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘮𝘢̂𝘪𝘯𝘦.

𝘌 𝘥𝘦 𝘯𝘦𝘥𝘦𝘴𝘤𝘳𝘪𝘴 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘪𝘢 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘰 𝘵𝘳𝘢̆𝘪𝘦𝘴̧𝘵𝘪 𝘭𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘻𝘪, 𝘴̧𝘵𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘤𝘢̆ 𝘢𝘪 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘰 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘳𝘦𝘵𝘢̆ 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘴𝘱𝘶𝘯𝘦 𝘴𝘵𝘰𝘱 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦!

Mariana Percic are de argumentat zilnic de ce nu e bine să arunci alimentele, iar la Maraton comunică în fiecare zi despre experiențele personale la acest capitol:

„𝘌𝘶 𝘤𝘳𝘦𝘥 𝘤𝘢̆ 𝘯𝘰𝘪 𝘵𝘰𝘵̦𝘪 𝘢𝘷𝘦𝘮 𝘰 𝘮𝘪𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦. 𝘐𝘢𝘳 𝘶𝘯𝘢 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘮𝘪𝘴𝘪𝘶𝘯𝘪𝘭𝘦 𝘯𝘰𝘣𝘪𝘭𝘦 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘢 𝘯𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘪𝘤𝘢 𝘪̂𝘯 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘷𝘪𝘦𝘵̦𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘦 𝘴̦𝘪 𝘢 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘦𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪𝘪 𝘪̂𝘯 𝘣𝘪𝘯𝘦.

𝘝𝘳𝘦𝘢𝘶 𝘴𝘢̆-𝘮𝘪 𝘧𝘪𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘦 𝘮𝘪𝘦 𝘴̦𝘪 𝘤𝘦𝘭𝘰𝘳𝘭𝘢𝘭𝘵̦𝘪, 𝘥𝘢𝘳 𝘴̦𝘪 𝘷𝘪𝘪𝘵𝘰𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘗𝘭𝘢𝘯𝘦𝘵𝘦, 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘢𝘮 𝘢𝘭𝘦𝘴 𝘴𝘢̆ 𝘧𝘪𝘶 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘢 𝘔𝘢𝘳𝘢𝘵𝘰𝘯𝘶𝘭𝘶𝘪 #𝘡𝘦𝘳𝘰𝘍𝘰𝘰𝘥𝘸𝘢𝘴𝘵𝘦, 𝘴𝘢̆ 𝘪̂𝘯𝘤𝘶𝘳𝘢𝘫𝘦𝘻 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷 𝘥𝘪𝘮𝘪𝘯𝘶𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘥𝘦𝘴̦𝘦𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘴̦𝘪 𝘴𝘢𝘭𝘷𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘦𝘭𝘰𝘳.”

Anna Ceban, promotor al acestui maraton:

„𝘗𝘰𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘔𝘢𝘳𝘢𝘵𝘰𝘯 𝘴𝘦 𝘢𝘴𝘦𝘢𝘮𝘢̆𝘯𝘢̆ 𝘤𝘶 𝘱𝘰𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘚𝘶𝘱𝘢̆ 𝘥𝘪𝘯 𝘱𝘪𝘢𝘵𝘳𝘢̆ – 𝘯𝘪𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘯𝘶 𝘱𝘪𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘯𝘪𝘤𝘪𝘰 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘢̆ 𝘥𝘢𝘤𝘢̆ 𝘴𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘪𝘤𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘭𝘢𝘴̦𝘪 𝘵𝘪𝘮𝘱 𝘵𝘰𝘵 𝘤𝘦 𝘢𝘮 𝘢𝘥𝘶𝘯𝘢𝘵 𝘪̂𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯𝘢̆ 𝘦 𝘢𝘵𝘢̂𝘵 𝘥𝘦 𝘷𝘢𝘭𝘰𝘳𝘰𝘴 𝘴̦𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵. 𝘈𝘮 𝘢𝘭𝘦𝘴 𝘴𝘢̆ 𝘧𝘪𝘶 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘢 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘢𝘵𝘰𝘯𝘪𝘴̦𝘵𝘪, 𝘥𝘦𝘴̦𝘪 𝘢𝘮 𝘧𝘰𝘴𝘵 𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘯 „𝘳𝘦𝘨𝘪𝘢” 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆, 𝘤𝘳𝘦𝘥 𝘪̂𝘯 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘦𝘹𝘦𝘮𝘱𝘭𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘶, 𝘮𝘢𝘪 𝘢𝘭𝘦𝘴 𝘤𝘢̂𝘯𝘥 𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘣𝘢 𝘥𝘦 𝘤𝘦𝘷𝘢 𝘧𝘪𝘳𝘦𝘴𝘤 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘮𝘪𝘯𝘦.

𝘋𝘦 𝘢𝘴𝘦𝘮𝘦𝘯𝘦𝘢, 𝘤𝘳𝘦𝘥 𝘪̂𝘯 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘶𝘯𝘦𝘪 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪: 𝘥𝘦𝘴̦𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵𝘦𝘮 𝘵𝘰𝘵̦𝘪 𝘢𝘵𝘢̂𝘵 𝘥𝘦 𝘥𝘪𝘧𝘦𝘳𝘪𝘵̦𝘪 𝘤𝘢 𝘴̦𝘪 𝘥𝘰𝘮𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘱𝘢𝘴𝘪𝘶𝘯𝘪, 𝘷𝘢̂𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘤𝘩𝘪𝘢𝘳, 𝘶𝘯𝘪𝘵̦𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘥𝘦𝘻𝘪𝘥𝘦𝘳𝘢𝘵 𝘯𝘰𝘣𝘪𝘭 #𝘡𝘦𝘳𝘰𝘧𝘰𝘰𝘥𝘸𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘢𝘮 𝘢𝘷𝘶𝘵 𝘰 𝘴𝘪𝘯𝘨𝘶𝘳𝘢̆ 𝘷𝘰𝘤𝘦 𝘪̂𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘰𝘢𝘥𝘢 𝘴𝘢̆𝘳𝘣𝘢̆𝘵𝘰𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳.

𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘪𝘴𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘯𝘶 𝘦 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘴𝘢̆𝘳𝘢̆𝘤𝘪𝘦, 𝘥𝘪𝘮𝘱𝘰𝘵𝘳𝘪𝘷𝘢̆ 𝘦 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘪̂𝘯𝘵̦𝘦𝘭𝘦𝘱𝘤𝘪𝘶𝘯𝘦, 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘭𝘪𝘨𝘦𝘯𝘵̦𝘢̆, 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘨𝘳𝘪𝘫𝘢̆ 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪, 𝘱𝘭𝘢𝘯𝘦𝘵𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘦𝘭𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦.

𝘋𝘢𝘤𝘢̆ 𝘮𝘦𝘴𝘢𝘫𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘢𝘫𝘶𝘯𝘴 𝘭𝘢 𝘪̂𝘯𝘤𝘢̆ 𝘶𝘯 𝘰𝘮 𝘥𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘦𝘢𝘫𝘮𝘢 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘢̆ 𝘦 𝘥𝘦𝘫𝘢 𝘶𝘯 𝘱𝘢𝘴 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵.”

În perioada 2022 – 2024 activitatea Băncii de Alimente e sprijinită de Uniunea Europeană prin intermediul proiectului ”Parteneriate pentru servicii de cantină socială”, cofinanțat și implementat Misiunea Socială „Diaconia”, AO CONCORDIA Proiecte Sociale Moldova, Keystone Moldova.