Vezi de la Nata Albot cum putem preveni risipa de alimente

Plăcinte care nu corespund gramajului, pâine mai puțin puhavă, legume cu mici imperfecțiuni sau lactate aproape de expirare – toate ajung adesea în pubelele de gunoi, deși sunt perfect bune pentru consum.

Într-un nou video captivant, Nata Albot arată realitatea din spatele risipei alimentare și explică cum antreprenorii moldoveni din sectorul agro-alimentar devin mai responsabili. Aproximativ 60 de companii din Moldova au început să doneze produsele alimentare imperfecte către Banca de Alimente, oferind sprijin celor nevoiași și reducând risipa.

Vrei să afli cum poți contribui și tu? Urmărește întregul material aici:
👉https://www.instagram.com/reel/DDzGvFst-7k/?hl=en

Transformă alimentele imperfecte în șansa unei mese pentru cei care au nevoie! Intră pe donezalimente.md sau sună la 061012004 pentru detalii.

Acest material a fost produs cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia reprezintă responsabilitatea exclusivă a proiectului „Parteneriate pentru servicii de cantină socială incluzive și durabile”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat și implementat de I.P. „Keystone Moldova”, A.O. „CONCORDIA. Proiecte Sociale” și I.M.R.S. „Diaconia”. Conținutul postării aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

Scroll to Top